Kevään tuomarikoulutusta

195_big_165_painike_koulutusta_web.jpgUudy järjestää tänä keväänä vielä sekä 2- että 3-tason tuomarikoulutusta.

Tuomarikoulutus

Tuomarikoulutus (2-taso)

Yleisurheilun 2-tason tuomarikoulutuksia järjestetään seuraavasti

10.4.  Janakkalan Janan toimisto, Kuumola, Turenki,  klo 17.30
11.4.  Riihimäen Kisko Tapiolan maja, Hiihtomajantie 105, Riihimäki klo 17.30

Tällä ns. kakkostason kurssilla käydään läpi kaikkien lajien tärkeimmät sääntöasiat, eikä osallistujilta edellytetä mitään aiempaa koulutusta.

Osallistujien tulee ilmoittautua 4.4. mennessä (mielellään seuroittain) osoitteella arto.miikkulainen(at)gmail.com, jotta heille voidaan lähettää ohjeet etukäteisopiskelua varten. Tätä varten tarvitaan osallistujien sähköpostiosoitteet. 

Osallistujat saavat tuomarikortin ja materiaalina verkossa olevan opiskeluaineiston. Koulutuksen hinta on 20 euroa ja se laskutetaan seuroilta jälkikäteen. 

Lajinjohtajakoulutus

Lajinjohtajakortin saamiseksi tarvittava koulutus järjestetään Järvenpäässä KYU:n toimistolla 21.3. klo 17.30.

Ennakkoilmoittautumiset tälle ns. kolmostason kurssille viimeistään 7.3. Arto Miikkulaiselle osoitteella arto.miikkulainen(at)gmail.  Nimen lisäksi tarvitaan kunkin osallistujan sähköpostiosoite.

Tämän ns. kolmostason kurssille voi hakeutua, kun yleisurheilutuomarikortin (ns. kakkostaso) saavuttamisesta on kulunut vähintään kaksi vuotta.

Ennakkoilmoittautuminen tarvitaan, jotta osallistujat voivat tutustua opiskelumateriaaliin ennen Järvenpäässä tapahtuvaa lähiopetusta. Koulutustilaisuuden jälkeen kunkin osallistujan tulee suorittaa koe verkkoyhteyttä käyttäen. Kortin saa, kun koe on onnistuneesti suoritettu.

Verkossa olevan materiaalin lisäksi opiskelijat saavat IAAF:n sääntökirjan ja mestaruuskilpailusäännöt. Kurssin hinta on 30 e / osallistuja ja se laskutetaan jälkikäteen seuroittain.

Lisätietoja voi kysyä Arto Miikkulaiselta puh. 0400 970 766.« Takaisin
©2019 Uudenmaan Yleisurheilu ry