Valikko Sulje

Uudy:n junnu- ja nuorisoleiri

Kevään leiri 4.-5.5.2024, Pajulahti, Nastola

Uudenmaan Yleisurheilu järjestää junnu- ja nuorisoleirin, joka on suunnattu 8–16-vuotiaille piirin jäsenseurojen urheilijoille sekä heidän vanhemmilleen ja ohjaajilleen.

Hinta: 85 euroa/lapsi ja 100 euroa/aikuinen. Leirimaksu laskutetaan seuroittain jälkikäteen. Laskutuksen vuoksi on hyvä tiedottaa osallistumisesta myös oman seuran väelle (esim. seuran nuorisopäällikölle tai ryhmän ohjaajalle/valmentajalle).

Urheilijoiden mukana tulee seurasta olla vähintään yksi huoltaja (myös huoltaja ilmoittautuu leirille linkin kautta). Yövalvontaa leirien aikana ei ole leirin ohjaajien tai valmentajien puolesta. Seuran omat aikuiset huolehtivat, että urheilijat ovat ajoissa paikalla harjoituksissa ja leirielämä sujuu muutenkin aikataulujen ja sääntöjen mukaan.

Ilmoittautuminen leirille avataan myöhemmin.

Leirin ohjaajina ja valmentajina toimivat mm. nuoret SM-tason urheilijat.

Leiripäällikkönä Maarit Lindberg, puh. 044 080 3777, maarit.lindberg@gmail.com

KAIKKI MUKAAN!

Leiriohjelma

Lauantai
klo 10–12.15 Pajulahtihalli
Lounas
klo 15–17.15 Pajulahtihalli
Päivällinen
klo 19–20.30 telinevoimistelu
Iltapala

Sunnuntai
Aamupala
klo 9.30–11.45 Pajulahtihalli
Lounas

Urheilijat jaetaan harjoitusryhmiin ikäryhmittäin (7-9-vuotiaat, 10-11-vuotiaat, 12-13-vuotiaat, 14-16-vuotiaat). Leirille pyritään muodostamaan ryhmiä, joissa on urheilijoita useista seuroista. Mikäli seuroissa tai urheilijoilla on toiveita omista kavereistaan samassa ryhmässä, näistä voi laittaa ennen leiriä tietoa sähköpostitse Maaritille. Kaikissa ryhmissä harjoitellaan monipuolisesti useita lajeja leirin aikana. Seuroista voi laittaa lajitoiveita leirijohtajalle etukäteen.