Valikko Sulje

Kevään tuomarikoulutukset

Yleisurheilutuomari (2-taso)

Piirin järjestämä uusittu yleisurheilutuomarin koulutus sisältää pakollisen itseopiskelujakson ja verkossa suoritettavan kokeen (n. 0,5 h), sekä valinnaisen etä- tai lähikoulutuksena järjestettävän yhteenveto ja kysymys-vastausosion (n. 2,5 h). Koulutukseen voi ilmoittautua koska tahansa verkossa ja Ilmoittautuneille lähetetään ohjeet itseopiskelun verkkoympäristöön rekisteröitymiseksi. Itseopiskelujakso ja koe on maksuton.

Ilmoittautuminen itseopiskelujaksolle tämän linkin kautta.

Tulevat koulutukset:

  • 2-tason yhteenveto-osio 16.5.2024 klo 18–21, Riihimäki. Ilmoittautuminen 10.5. mennessä tämän linkin kautta. Tähän osioon tulee ilmoittautua erikseen.

Varaa aikaa ennen yhteenveto-osiota aineistoon perehtymiseen ja suorita verkkoympäristössä vähintään harjoituskoe ennen tätä osiota. Yhteenveto-osio on aiempaa koulutusta lyhyempi ja keskittyy laajentamaan itseopiskelujaksolla opittua. Tällä osiolla on myös aiempaa enemmän aikaa varattuna kurssilaisten kysymyksille.

Kouluttaja: Janne Edelman

Yhteenveto-osion hinta on 10 e/hlö ja se laskutetaan jälkikäteen seuroittain.

Lajijohtajakoulutus (3-taso)

Lajinjohtajakoulutus on tarkoitettu 2-tason tuomarikoulutuksen suorittaneille ja vähintään kaksi vuotta tuomaritehtävissä kokemusta hankkineille. Mikäli olet suorittanut 2-tason koulutuksen muualla kuin Uudyn kursseilla, otathan yhteyttä kouluttajaan.

Tulevat koulutukset:

  • Lajijohtajakoulutus (3-taso) 23.4.2024, klo 17.30–21.30, Riihimäki.
    Ilmoittautuminen 13.4. mennessä tämän linkin kautta.

Kouluttaja: Janne Edelman, janne.edelman(at)je.org, 050 486 9571

Kurssin hinta on 20 e/hlö + sääntökirja 20 e/kpl. Maksut laskutetaan jälkikäteen seuroittain.