Valikko Sulje

Kilpailujen hakeminen

Kaikkia kilpailuita haettaessa on syytä ennalta tutustua SUL:n arvokilpailukalenteriin sekä Uudy:n kilpailukalenteriin.

SUL:n arvokilpailukalenteri

Am- ja pm-kilpailut Uudyn sivuilla

SUL:n ohjeita kilpailujen hakemiseen

Vuoden 2023 kansallisten ja kansainvälisten kilpailujen, vuoden 2025 SM-kilpailujen ja vuoden 2026 Kalevan kisojen hakeminen

Piirin myöntämien kilpailujen hakeminen 2023

Piirin myöntämiä kilpailuja voi hakea 15.1.–6.2.2023 osoitteessa: www.kilpailukalenteri.fi/piirihaku. Myös piirinmestaruus- ja Seuracup-kilpailut pitää järjestäjän itse syöttää järjestelmään hakuaikana.

Piirin myöntämiä kilpailuja ei voi hakea jo aiemmin myönnetyille kilpailupäiville. Hakuvaiheessa kannattaa katsoa arvokilpailukalenteria ja hakea kisoja vapaana oleville päiville. Voit myös olla yhteydessä piirin kilpailuvastaavaan (maisa.grasten@uudy.fi) vapaana olevien päivien selvittämiseksi.

Piirin myöntämissä ulkoratakisoissa voi vain poikkeustapauksissa olla yleisen sarjan
lajeja esim. muutama heittolaji. Pääsääntöisesti piirin myöntämät kisat eivät voi olla
kutsukilpailuja, korkeintaan yleisissä sarjoissa liiton lajivastaavan puollolla.

Piirin myöntämät kisat julkistetaan vasta sen jälkeen, kun kansalliset ja aluekisat ovat julkistettu maaliskuun alussa.

Hakurajoitukset

  • Piiri ei voi myöntää kisoja toisen piirin alueelle.
  • Kilpailevia tapahtumia/lajeja ei voi myöntää esim. GP-kisapäiville samoja tai rinnakkaisia lajeja.
  • YAG:n aikana ei voida myöntää P/T-sarjojen lajeja. YAG:n 17-sarjan kisapäivänä ei voida myöntää muita 17-sarjan kisoja.
  • Karnevaalien aikana la/su ei voida myöntää aikuisten lajeja. Nuorten lajeja voidaan järjestää jokaisena karnevaalipäivänä pl. kilpailevat tapahtumat esim. piirihuipentumat, Games-tyyppiset kisat
  • HUOM! Piiri ei voi myöntää monilajisia yleisen (M/N) sarjan kisoja. Ne tulee hakea marraskuun loppuun mennessä aluekisana.
  • Seuraottelut ja aikuisurheilijoiden ja muiden järjestöjen -kisat tulee hakea piirin myöntämiksi
  • Seuran sisäiset kisat (suljetut ulkopuolisilta) esim. mestaruuskilpailut tulee anoa seurakisaluokkaan (ei tilastokelpoinen)6
  • Maastot, hölkät ja muut ”ei virallisesti mitatuilla” reiteillä olevat kisat tulee hakea piirin myöntämiksi
  • Ei saa järjestää kilpailevia tapahtua saman aikaisesti KLL-kisan kanssa
  • Piirin myöntämien kisojen nimeksi ei voida laittaa: seurakisa, viikkokisa, kuukausikisa

Mikäli tämän kilpailuhaun jälkeen on tarvetta hakea uusi kilpailu, pitää siitä olla etukäteen kilpailuvastaavaan yhteydessä. Piirin myöntämien kilpailujen haku suljetaan syyskuussa, jonka jälkeen tälle vuodelle ei voida enää myöntää uusia kilpailuja.

Kauden 2023–2024 hallikilpailujen hakuaika on lokakuussa 2023, ja kansalliset ja aluekilpailut haetaan marraskuussa 2023. Tarkemmat hakuajat ilmoitetaan myöhemmin.

Talvikauden aikana käytävät maantie-/maastojuoksukilpailut haetaan syyskuun loppuun mennessä piirin kilpailuhaun kautta.

Kaikki kilpailut haetaan sähköisesti hakupalvelun kautta. Sähköiseen hakulomakkeeseen tulee merkitä haetun kilpailun luokka. Kilpailulle myönnettävän lopullisen luokituksen ja ajankohdan päättävät alueet ja SUL:n kilpailuvaliokunta hakemusten pohjalta.

Aluekisaluokkaan kuuluvat: ulkoratakilpailut, hallikilpailut, kävelykilpailut sekä maasto- ja maantielajien kilpailut.

Lisätietoja tarvittaessa: Uudy:n kilpailupäällikkö, Maisa Gråsten, puh. 050 530 5170 (parhaiten iltaisin), maisa.grasten(at)uudy.fi. Paras yhteydenottotapa on sähköposti.