Valikko Sulje

Kilpailujen hakeminen

Kaikkia kilpailuita haettaessa on syytä ennalta tutustua SUL:n arvokilpailukalenteriin sekä Uudy:n kilpailukalenteriin.

SUL:n arvokilpailukalenteri

Am- ja pm-kilpailut Uudyn sivuilla

SUL:n ohjeita kilpailujen hakemiseen

Vuoden 2022 kansallisten ja kansainvälisten kilpailujen, vuoden 2024 SM-kilpailujen ja vuoden 2025 Kalevan kisojen hakeminen

Piirin myöntämien kilpailujen hakeminen 2022

Kilpailuhaku piirin myöntämille kilpailuille on nyt auki sivulla www.kilpailukalenteri.fi/piirihaku. Kilpailuja voi hakea 16.1.–6.2.2022. Marraskuussa haetut aluekilpailut julkaistaan maaliskuun alussa.

Piirinmestaruuskilpailut ja aluemestaruuskilpailut on julkaistu Uudyn sivuilla. Myös piirinmestaruuskilpailut pitää syöttää järjestelmään viimeistään 6.2.2022.

Piirin myöntämiä kilpailuja ei voi hakea jo aiemmin myönnetyille kilpailupäiville. Hakuvaiheessa kannattaa katsoa arvokilpailukalenteria ja hakea kisoja vapaana oleville päiville. Voit myös olla yhteydessä piirin kilpailuvastaavaan (maisa.grasten@uudy.fi) vapaana olevien päivien selvittämiseksi.

Lisäksi on hyvä kerrata ohjeistus liiton julkaisemasta materiaalista. Sieltä selviää mitä piirin myöntämät kilpailut pitävät sisällään (linkki sivun yläreunassa).

Mikäli tämän kilpailuhaun jälkeen on tarvetta hakea uusi kilpailu, pitää siitä olla etukäteen kilpailuvastaavaan yhteydessä. Piirin myöntämien kilpailujen haku suljetaan syyskuussa, jonka jälkeen tälle vuodelle ei voida enää myöntää uusia kilpailuja.

Kauden 2022–2023 hallikilpailujen hakuaika on lokakuussa 2022, ja kansalliset ja aluekilpailut haetaan marraskuussa 2022. Tarkemmat hakuajat ilmoitetaan myöhemmin.

Talvikauden aikana käytävät maantie-/maastojuoksukilpailut haetaan syyskuun loppuun mennessä piirin kilpailuhaun kautta.

Kaikki kilpailut haetaan sähköisesti hakupalvelun kautta. Sähköiseen hakulomakkeeseen tulee merkitä haetun kilpailun luokka. Kilpailulle myönnettävän lopullisen luokituksen ja ajankohdan päättävät alueet ja SUL:n kilpailuvaliokunta hakemusten pohjalta.

Aluekisaluokkaan kuuluvat: ulkoratakilpailut, hallikilpailut, kävelykilpailut sekä maasto- ja maantielajien kilpailut.

Lisätietoja tarvittaessa: Uudy:n kilpailupäällikkö, Maisa Gråsten, puh. 050 530 5170 (parhaiten iltaisin), maisa.grasten(at)uudy.fi. Paras yhteydenottotapa on sähköposti.