Valikko Sulje

Piirin myöntämien kilpailuiden hakeminen

Kaikkia kilpailuita haettaessa on syytä ennalta tutustua SUL:n arvokilpailukalenteriin sekä Uudy:n kilpailukalenteriin.

SUL:n arvokilpailukalenteri

Am- ja pm-kilpailut Uudyn sivuilla

SUL:n ohjeita kilpailujen hakemiseen

Vuoden 2022 kansallisten ja kansainvälisten kilpailujen, vuoden 2024 SM-kilpailujen ja vuoden 2025 Kalevan kisojen hakeminen

Piirin myöntämien kilpailujen hakeminen 2022

Kilpailuhaku piirin myöntämille kilpailuille on nyt auki sivulla www.kilpailukalenteri.fi/piirihaku. Kilpailuja voi hakea 16.1.–6.2.2022. Marraskuussa haetut aluekilpailut julkaistaan maaliskuun alussa.

Piirinmestaruuskilpailut ja aluemestaruuskilpailut on julkaistu Uudyn sivuilla. Myös piirinmestaruuskilpailut pitää syöttää järjestelmään viimeistään 6.2.2022.

Piirin myöntämiä kilpailuja ei voi hakea jo aiemmin myönnetyille kilpailupäiville. Hakuvaiheessa kannattaa katsoa arvokilpailukalenteria ja hakea kisoja vapaana oleville päiville. Voit myös olla yhteydessä piirin kilpailuvastaavaan vapaana olevien päivien selvittämiseksi. Paras yhteydenotto tapa on sähköposti (maisa.grasten@uudy.fi) tai iltaisin 050 530 5170. 

Lisäksi on hyvä kerrata ohjeistus liiton julkaisemasta materiaalista. Sieltä selviää mitä piirin myöntämät kilpailut pitävät sisällään (linkki sivun yläreunassa).

Mikäli tämän kilpailuhaun jälkeen on tarvetta hakea uusi kilpailu, pitää siitä olla etukäteen kilpailuvastaavaan yhteydessä. Piirin myöntämien kilpailujen haku suljetaan syyskuussa, jonka jälkeen tälle vuodelle ei voida enää myöntää uusia kilpailuja.

Lisää aiheesta