Valikko Sulje

Kilpailujen hakeminen

Kaikkia kilpailuita haettaessa on syytä ennalta tutustua SUL:n arvokilpailukalenteriin sekä Uudy:n kilpailukalenteriin. Marraskuussa haetut kansalliset kilpailut julkaistaan maaliskuun alussa.

Piirin myöntämien kilpailujen hakeminen 2020

Kilpailuhaku piirin myöntämille kilpailuille on nyt auki sivulla www.kilpailukalenteri.fi/piirihaku. Kilpailuja voi hakea tästä päivästä alkaen, kuitenkin viimeistään 9.2.2020 mennessä.

Piirin myöntämiä kilpailuja ei voi hakea jo aiemmin myönnetyille kilpailupäiville. Hakuvaiheessa kannattaa katsoa arvokilpailukalenteria ja hakea kisoja vapaana oleville päiville. Voit myös olla yhteydessä piirin kilpailuvastaavaan vapaana olevien päivien selvittämiseksi. Paras yhteydenotto tapa on sähköposti (maisa.grasten@uudy.fi) tai iltaisin puh. 050 530 5170.

Myös piirinmestaruuskilpailut pitää syöttää kilpailunhakujärjestelmään.

Mikäli tämän kilpailuhaun jälkeen on tarvetta hakea uusi kilpailu, kannattaa siitä olla etukäteen kilpailuvastaavaan yhteydessä.

Piirinmestaruuskilpailut ja aluemestaruuskilpailut on julkaistu Uudyn sivuilla.

SUL:n arvokilpailukalenteri

Lisätietoja tarvittaessa: Uudy:n kilpailupäällikkö, Maisa Gråsten, puh. 050 530 5170 (parhaiten iltaisin), maisa.grasten(at)uudy.fi (paras yhteydenottotapa on sähköposti).