Valikko Sulje

Kilpailujen hakeminen

Kaikkia kilpailuita haettaessa on syytä ennalta tutustua SUL:n arvokilpailukalenteriin sekä Uudy:n kilpailukalenteriin. Marraskuussa haetut kansalliset kilpailut julkaistaan maaliskuun alussa.

Vuoden 2022 kansallisten ja kansainvälisten kilpailujen, vuoden 2024 SM-kilpailujen ja vuoden 2025 Kalevan kisojen hakeminen

Piirin myöntämien kilpailujen hakeminen 2021

Kilpailuhaku piirin myöntämille kilpailuille on 15.1.–14.2.2021 sivulla www.kilpailukalenteri.fi/piirihaku. Haku koskee kilpailuja, joissa on pääsääntöisesti lasten lajeja. Myös piirinmestaruuskilpailut pitää syöttää kilpailunhakujärjestelmään.

Kaikki hallikilpailut talvikaudelle 2021–2022 haetaan 20.-31.10.2021.

Kansalliset ja aluekilpailut haetaan 20.–30.11.2021 (ent. kansalliset, nuorisokansalliset ja avoimet aluekilpailut), tähän kuuluvat kaikki kilpailut joihin suunnitellaan aikuisten lajeja.

Talvikauden aikana käytävät maantie-/maastojuoksukilpailut haetaan syyskuun loppuun mennessä piirin kilpailuhaun kautta.

Kaikki kilpailut haetaan sähköisesti hakupalvelun kautta. Sähköiseen hakulomakkeeseen tulee merkitä haetun kilpailun luokka. Kilpailulle myönnettävän lopullisen luokituksen ja ajankohdan päättävät alueet ja SUL:n kilpailuvaliokunta hakemusten pohjalta.

Aluekisaluokkaan kuuluvat: ulkoratakilpailut, hallikilpailut, kävelykilpailut sekä maasto- ja maantielajien kilpailut.

Piirin myöntämiä kilpailuja ei voi hakea jo aiemmin myönnetyille kilpailupäiville. Hakuvaiheessa kannattaa katsoa arvokilpailukalenteria ja hakea kisoja vapaana oleville päiville.

Voit myös olla yhteydessä piirin kilpailuvastaavaan vapaana olevien päivien selvittämiseksi. Paras yhteydenotto tapa on sähköposti (maisa.grasten@uudy.fi) tai iltaisin puh. 050 530 5170.

Mikäli tämän kilpailuhaun jälkeen on tarvetta hakea uusi kilpailu, kannattaa siitä olla etukäteen kilpailuvastaavaan yhteydessä.

Piirinmestaruuskilpailut ja aluemestaruuskilpailut on julkaistu Uudyn sivuilla.

SUL:n arvokilpailukalenteri

Lisätietoja tarvittaessa:
Uudy:n kilpailupäällikkö, Maisa Gråsten, puh. 050 530 5170 (parhaiten iltaisin), maisa.grasten(at)uudy.fi (paras yhteydenottotapa on sähköposti).