Valikko Sulje

Tuomarikoulutusta 2023

Yleisurheilutuomari (2-taso)

Piirin järjestämä uusittu yleisurheilutuomarin koulutus sisältää itseopiskelujakson, etä- tai lähikoulutuksen (2,5 h) ja verkossa suoritettavan kokeen (n. 0,5 h). Seuraavat kurssit:

Ilmoittautuneille lähetetään ohjeet itseopiskelun verkkoympäristöön rekisteröitymiseksi. Varaa aikaa ennen lähijaksoa aineistoon perehtymiseen ja voit myös suorittaa verkkoympäristössä harjoituskokeen ennen etä- tai lähikoulutusjaksoa. Etä-/lähikoulutusjakso on aiempaa lyhyempi ja keskittyy laajentamaan itseopiskelujaksolla opittua. Kurssin yhteydessä on myös aiempaa enemmän aikaa varattuna kurssilaisten kysymyksille. Kurssilaisten tulisi varata käyttöönsä kannettava tietokone tai tabletti, jotta voivat suorittaa verkossa olevat kokeen. Koneen hyväksyttävästi suorittaneet saavat todistuksen suoritetusta kurssista.

Kouluttaja: Janne Edelman
Kurssin hinta on 20 e/hlö ja se laskutetaan jälkikäteen seuroittain.

Lajijohtajakoulutus (3-taso)

Ilmoittautuminen lajinjohtajakoulutukseen on päättynyt 15.4.

Paikka: Kiskon maja, Hiihtomajantie 105, 11120 Riihimäki
Aika: 25.4. klo 18.00
Kouluttaja: Janne Edelman
Kurssin hinta on 40 e/hlö ja se laskutetaan jälkikäteen seuroittain.

Lähettäjäkoulutus

Kakkosluokan lähettäjäkoulutus järjestetään lähikoulutuksena 16.5.2023 klo 18. Ilmoittautumiset 11.5. mennessä tämän linkin kautta.  Koulutukseen osallistuminen ei edellytä aiempia tutkintoja, mutta kiinnostus yleisurheiluun ja jonkinasteinen sääntötuntemus on eduksi.

Paikka: Monikko, neuvotteluhuone, Kisatie 9, 01800 Klaukkala
Aika: 16.5.2023 klo 18–21
Kouluttaja: Ilkka Nieminen
Kurssin hinta on 18 e/hlö ja se laskutetaan jälkikäteen seuroittain.

Kävelytuomarikoulutus

Yleisurheilun piiritason kävelytuomarikoulutus järjestetään lähikoulutuksena lauantaina 27.5. klo 13-15. Ilmoittautumiset 22.5. mennessä tämän linkin kautta. Koulutukseen osallistuminen ei edellytä aiempia tutkintoja, mutta kiinnostus yleisurheiluun ja jonkinasteinen sääntötuntemus on eduksi. Koulutus on kaikille avoin.

Paikka: Monikko, neuvotteluhuone, Kisatie 9, 01800 Klaukkala
Aika: 27.5.2023 klo 13–15
Kouluttaja: Esko Kuha

Kuuluttajakoulutus

Vuoden 2023 aikana pyritään järjestämään kuuluttajakoulutus uusille yleisurheilukilpailujen kuuluttajan tehtävästä kiinnostuneille. Koulutuksesta kiinnostuneita vapaaehtoisia ja seuroja pyydetään ottamaan yhteyttä piirin tuomarikouluttajaan. Koulutuksen järjestämisen ehtona on riittävä määrä koulutettavia. Tämän saavuttamiseksi koulutus voidaan järjestää kahden piirin yhteisenä koulutuksena.

Lisätietoja: Janne Edelman, janne.edelman@nyu.fi, 050 486 9571