Valikko Sulje

Syksyn 2020 tuomarikoulutus

Tuomarikoulutus (2-taso)

Uudenmaan Yleisurheilu ry järjestää yleisurheilun 2-tason tuomarikoulutuksen

14.10.2020 klo 17.30 Nurmijärven Yhteiskoulu, Pratikankuja 8, Nurmijärvi

Tällä ns. kakkostason kurssilla käydään läpi kaikkien lajien tärkeimmät sääntöasiat, eikä osallistujilta edellytetä mitään aiempaa koulutusta.

Osallistujien tulee ilmoittautua 7.10.2020 mennessä (mielellään seuroittain) osoitteella arto.miikkulainen(at)gmail.com, jotta heille voidaan lähettää ohjeet etukäteisopiskelua varten. Tätä varten tarvitaan osallistujien sähköpostiosoitteet. 

Osallistujat saavat tuomarikortin ja materiaalina verkossa olevan opiskeluaineiston. Koulutuksen hinta on 20 euroa ja se laskutetaan seuroilta jälkikäteen. 

Lisätietoja: Arto Miikkulainen puh. 0400 970 766.

Lajinjohtajakoulutus (3-taso)

Lajinjohtajakortin saamiseksi tarvittava koulutus järjestetään Nurmijärvellä 21.10.2020 klo 17.30 Nurmijärven Yhteiskoulu, Pratikankuja 8, Nurmijärvi

Ennakkoilmoittautumiset tälle ns. kolmostason kurssille viimeistään 7.10.2020 Arto Miikkulaiselle osoitteella arto.miikkulainen(at)gmail. Nimen lisäksi tarvitaan kunkin osallistujan sähköpostiosoite.

Tämän ns. kolmostason kurssille voi hakeutua, kun yleisurheilutuomarikortin (ns. kakkostaso) saavuttamisesta on kulunut vähintään kaksi vuotta.

Ennakkoilmoittautuminen tarvitaan, jotta osallistujat voivat tutustua opiskelumateriaaliin ennen lähiopetusta. Koulutustilaisuuden jälkeen kunkin osallistujan tulee suorittaa koe verkkoyhteyttä käyttäen. Kortin saa, kun koe on onnistuneesti suoritettu.

Verkossa olevan materiaalin lisäksi opiskelijat saavat IAAF:n sääntökirjan. Kurssin hinta on 30 e/osallistuja ja se laskutetaan jälkikäteen seuroittain.

Lisätietoja: Arto Miikkulainen puh. 0400 970 766.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *