Valikko Sulje

Kestävyysjuoksijoiden yhteisharjoittelu pääkaupunkiseudulla

Lokakuun alussa käynnistyi Suomen Urheiluliiton eteläisen alueen kestävyysjuoksijoille suunnattu yhteistreeni Pirkkolan Urheilupuistossa.

Treenipäivä on tiistai. Kokoontuminen Pirkkolan urheilukentän huoltorakennuksen edessä klo 17.00. Ryhmiä on kolme:

  • 12–15-vuotiaat, ohjaajana Joonas Lehtinen
  • 16–19-vuotiaat, ohjaajana Markku Rimpiläinen
  • Aikuiset, ohjaajina Joni Oilinki ja Tommy Ekblom

Harjoitus on jaettu neljään osaan ja sen kokonaiskesto on noin 1 tunti ja 45 minuuttia:

  • Alkuverryttely
  • Liikkuvuus- ja koordinaatioharjoitus
  • Vauhtikestävyysharjoitus
  • Loppuverryttely

    Alkuverryttely, liikkuvuus- ja koordinaatioharjoitus tehdään yhdessä, vauhtikestävyysharjoitus eriytyy iän ja tason mukaan. Ryhmien ikärajat ovat suuntaa antavia.

Tavoitteena on tehdä laadukas juoksuharjoitus, jossa pitkäjänteisesti ja nousujohteisesti kehitetään juoksijan perusvalmiuksia kestävyyden osalta.
Harjoitukset ovat lähteneet hyvin käyntiin. Osallistujia on ollut 15–25 urheilijaa / kerta. Kuitenkin toivoisimme, että nuorempien, 12–15-vuotiaiden ryhmään saisimme lisää osanottajia.

Vauhtikestävyyden harjoittelu ryhmässä on motivoivaa ja siitä saa hyvää sparrausta omaan tekemiseen. 12–15-vuotiaiden ryhmätreeniin voivat myös urheilijan vanhemmat halutessaan osallistua. (Ei tarvitse maksaa osallistumismaksua, eikä ilmoittautua)

Nuorten ryhmissä osallistumismaksu on 25 e / syyskausi sisältäen 12 harjoituskertaa (6.10.–22.12.2020). Ryhmiin ilmoittautuminen sähköpostitse ekblomtommy@gmail.com. Ohjeet osallistumismaksun maksamiseen tulee ilmoittautumisen yhteydessä.

Jos sinulla on kysyttävää yhteistreeneihin liittyen, niin soita tai lähetä meiliä!

Tommy Ekblom
Lajivalmentaja
Suomen Urheiluliitto
Puh. 0400 772 625
ekblomtommy@gmail.com