Piirin myöntämien kilpailujen hakeminen 2017

painike_kilpailut_WEB_200X44.jpgKilpailuhaku piirin myöntämille kilpailuille aukeaa 15.1.2017 sivulla www.kilpailukalenteri.fi/piirihaku. Kilpailuja voi hakea tuosta päivästä alkaen, kuitenkin viimeistään 10.2.2017 mennessä. Marraskuussa haetut kansalliset kilpailut julkaistaan maaliskuun alussa.

Piirinmestaruuskilpailut ja aluemestaruuskilpailut on julkaistu Uudyn sivuilla. Piirin myöntämiä kilpailuja ei voi hakea jo aiemmin myönnetyille kilpailupäiville. Hakuvaiheessa kannattaa katsoa arvokilpailukalenteria ja hakea kisoja vapaana oleville päiville.

Voit myös olla yhteydessä piirin kilpailuvastaavaan vapaana olevien päivien selvittämiseksi. Paras yhteydenotto tapa on sähköposti (maisa.grasten@uudy.fi).

SUL:n arvokilpailukalenteri

Kilpailujen hakeminen

Ilmoittautumismaksut 2017

Pm/Am henkilökohtaiset lajit 7 e/laji
(pm-junnuhallit, sisähypyt, 17-v. - yleinen)
Pm/Am 9-15-v. 6 e/laji
Am-viestijoukkue 15 e/joukkue
Am-ottelut 20 e/hlö
Pm-junnuottelut 15 e/hlö
Junnuviestijoukkueet 15 e/joukkue
Vattenfall Seuracup 100 e/seura

Piirinmestaruus- ja aluemestaruuskilpailuihin ilmoittautuminen päättyy 3 vrk ennen kilpailua.

Marraskuussa haetut avoimet aluekilpailut julkaistaan maaliskuun aikana.

Varsinaisen hakuajan jälkeen voi hakea piirin myöntämiä kilpailuja, kuitenkin vähintään viikko ennen kilpailutapahtumaa. Tällöin pitää varmistaa ettei samalle päivälle ole aiemmin myönnettyä kilpailua, joka estää toisen kilpailun myöntämisen.

Lisätietoja tarvittaessa: Uudy:n kilpailupäällikkö, Maisa Gråsten, puh. 050 530 5170 (parhaiten iltaisin), maisa.grasten@uudy.fi (paras yhteydenottotapa on sähköposti).« Takaisin
©2019 Uudenmaan Yleisurheilu ry