Avointen aluekilpailujen haku 2013

painike_kilpailut_WEB_200X44.jpgPiirin myöntämien avointen aluekilpailujen haku on käynnistynyt osoitteessa www.kilpailukalenteri.fi/piirihaku.


Kaikista virallisista kilpailuista pitää täyttää hakemus 10.2.2013 mennessä. Tämän jälkeen hakemukset käsitellään yhdessä Helsyn ja NåiDin kanssa päällekkäisyyksien välttämiseksi.

Kaikki myönnetyt kilpailut (kansalliset ja aluekisat) julkaistaan maaliskuun alussa kilpailukalenteri.fi-sivulla.

Kilpailuja haettaessa on hyvä huomioida kansallisten ja nuorisokansallisten kilpailujen päivämäärät, SM-kilpailut, piirimestaruuskilpailut, Nuorten Eliittikisat sekä Eliitti- ja Tähtikisat. Pääsääntöisesti näille päiville ei myönnetä avoimia aluekilpailuja. Mikäli muuta päivämäärää ei löydy, kannattaa olla jo hakuvaiheessa yhteydessä Maisa Gråsteniin.

Hakuajan päätyttyä voi hakea yksittäisiä kilpailuja, mutta silloin etusija on 10.2. mennessä haetuilla kilpailuilla. Kaikki kisat joiden tulokset halutaan virallisiksi, pitää hakea sähköisesti.

Kun kilpailuhakemus on hyväksytty, lähtee hakemuksessa olevaan s.postiin hallintalinkki. Sama linkki lähetetään vielä uudelleen 30 päivää ennen kilpailutapahtumaa.

Kilpailujen tulokset ovat virallisia ja tilastokelpoisia vain silloin, kun ne on haettuna SUL:n (kansalliset marraskuussa) tai piirin/alueen kautta viimeistään 3 vrk ennen kilpailukalenteri.fi:n kautta.Avoimet aluekilpailut siis nyt haussa 10.2. saakka.

Seurakisoissa saavutetut tulokset eivät ole tilastokelpoisia. Seuran mestaruuskilpailut tai seuraottelut tulee hakea myös piirin/alueen kautta, mikäli tulokset halutaan tilastokelpoisiksi.

Lisäksi huomioitavaa: Avoimien aluekilpailujen tulokset ovat virallisia kun kilpailunjohtajalla on vähintään 2.tason tuomarikortti ja eri lajeissa on muutenkin pätevät koulutetut tuomarit.

Lisäohjeet tulosten virallisuudelle ja tilastokelpoisuudelle

Lisätietoja Maisa Gråsten 050-5305170 tai maisa.grasten@uudy.fi« Takaisin
©2019 Uudenmaan Yleisurheilu ry